Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Održana edukativna radionica o odvajanju otpada i biootpada za djelatnike Javne ustanove športski objekti Split

Održana edukativna radionica o odvajanju otpada i biootpada za djelatnike Javne ustanove športski objekti Split

Nastavak edukacija slijedi po javnim tvrtkama, gradskim kotarevima i mjesnim odborima

U Športskom centru Gripe jučer je održana edukativna radionica na temu odvajanja otpada i biootpada u organizaciji splitske komunalne tvrtke Čistoća d.o.o., Udruge za edukaciju građana - Uzeg i grada Splita. 

Predavač je bio predstavnik splitske Udruge za edukaciju građana, stručni specijalist zaštite okoliša Mate Herceg koji je educirao zaposlenike Javne ustanove športskih objekata Split i rukovoditelje o otpadu kao jednom od najvećih ekoloških problema današnjice. Poseban naglasak stavljen je na problematiku odvajanja otpada u javnim ustanovama. 

Polaznici su iskazali izuzetno zadovoljstvo radionicom te visoku motiviranost na odvajanju otpada i pomoći u cjelokupnom sustavu odvajanja. Tome će svakako pridonijeti i podijeljeni promidžbeni paketi s vrećicama za odvojeno prikupljanje otpada (žutu za plastiku i plavu za papir) te letci s uputama na temu biootpada.

Nastavak edukacija slijedi po javnim tvrtkama, gradskim kotarevima i mjesnim odborima gdje su već podijeljene bio-vrećice, plave i žute vrećice za odvajanje plastike i papira.

Vaša reakcija na temu