Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OTPAD NIJE SMEĆE: Predavanje 'Kako kroz dan bez plastike? Zero waste kuharica za održivi život'

OTPAD NIJE SMEĆE: Predavanje 'Kako kroz dan bez plastike? Zero waste kuharica za održivi život'

Predavanje će se održati u središnjici Gradske knjižnice Marko Marulić

'Kako kroz dan bez plastike? Zero waste kuharica za održivi život' naziv je predavanja koje će se održati u sklopu javne tribine o sprječavanju nastanka otpada, u četvrtak, 11. srpnja s početkom u 10 sati, u središnjici Gradske knjižnice Marka Marulića (Ulica slobode 2). Tribina se organizira u sklopu projekta 'Otpad nije smeće' u suradnji Grada Splita i Udruge za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce.

Glavni predavač je Marko Capek iz udruge Terra Hub. Marko već deset godina sam proizvodi svu potrebnu kozmetiku, a zadnjih nekoliko godina živi i promovira 'zero waste' način života u kojem nema mjesta plastici.

- Pitate se zašto je plastika najveći problem? Koje je stanje u RH i u svijetu? Što ja mogu učiniti kao pojedinac? U svom predavanju Marko će nam dati odgovore na pitanja koji su jednostavni koraci koje svaki pojedinac može napraviti u svakodnevnom životu, kako bi smanjio proizvodnju i gomilanje plastičnog otpada. Marko Capek splitskoj publici predstavit će i zero waste kuharicu za održivi život, a nakon predavanja predviđen je i razgovor s publikom. Za sve vas koji niste u mogućnosti doći i družiti se s Markom, pratite nas na službenoj Facebook stranici Grada Splita putem koje će biti osiguran live stream prijenos tribine - poručili su organizatori.

Vaša reakcija na temu