Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Pomorska škola se priključila akciji 'Zasadi drvo, ne budi panj'

Pomorska škola se priključila akciji 'Zasadi drvo, ne budi panj'

Na Turskoj kuli su sadili koštele i čemprese

Pomorska škola priključila se trodnevnoj akciji 'Zasadi drvo, ne budi panj' kojoj je cilj sadnja drveća diljem Hrvatske kako bi doprinijeli ozelenjivanju životne sredine i time istaknuli važnost i brojne dobrobiti drveća i zelenila, osobito u urbaniziranim sredinama.


Učenici i nastavnici Pomorske škole koji su dio Erasmus+ projekta 'Water Day 2019 & Earth Day 2020' su u subotu, 26. listopada, na Turskoj kuli, u suradnji s 'Parkovima i nasadima' sadili koštele i čemprese.

Pomorska škola namjerava nastaviti s ovom hvalevrijednom akcijom na način da svaki razred tijekom nastavne godine u okolici školske zgrade posadi jedno stablo.

Vaša reakcija na temu