Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash PONEDJELJAK Bez vode dio Kamena

PONEDJELJAK Bez vode dio Kamena

Zbog radova

Obavještavaju se potrošači vode na području Kamena u Splitu u Ulici Turnovac, od broja 1 do broja 27, da će im zbog radova na vodovodnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom u ponedjeljak, 27. svibnja od 8 do 16 sati.

'Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže', poručuju iz Vodovoda i kanalizacije Split.

Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

Vaša reakcija na temu