Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Youtube Porsche ugasio Rimčeve e-bicikle Greyp

Porsche ugasio Rimčeve e-bicikle Greyp

Servisni tim će još uvijek pružati usluge

U veljači je njemačka matica objavila da se iz sudskog registra miče brend Greyp i zamjenjuje ga svojim Porsche eBike Performanceom, javlja Poslovni dnevnik.

'Draga Greyp zajednico,

Teška srca objavljujemo gašenje brenda Greyp.

Naš će servisni tim ostati kako bi imao pristup svim uslugama vezanima za Greyp u narednim godinama.

Hvala vam na svim nevjerojatnim vožnjama proteklih godina, bilo je fantastično!', navodi se na službenoj stranici Greypa.

Greyp Bikes, osnovana kao zasebna kompanija 2013. godine, specijalizirala se u proizvodnji visokotehnoloških električnih bicikala. Tvrtka je bila dio Rimac Grupacije, poznate po svojim inovacijama u području električnih automobila, koju je osnovao Mate Rimac.

Porsche je u studenom 2021. godine kupio većinski udio u tvrtki Greyp Bikes, koja posluje kao zasebna kompanija od 2013. godine. Rimac je jednom prilikom novinarima rekao kako Greyp zapošljava stotinjak radnika i izvoze bicikle u 30 zemalja svijeta.

U veljači je njemačka matica objavila da se iz sudskog registra miče brend Greyp i zamjenjuje ga svojim Porsche eBike Performanceom.

Vaša reakcija na temu