Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PORUKE NA BRDU OTPADA: 'Sramota kako Ivica Puljak upravlja gradom'

PORUKE NA BRDU OTPADA: 'Sramota kako Ivica Puljak upravlja gradom'

Ljuti su stanari Sutroičinog puta

Kraj Pomorske škole, prema crkvi sv. Trojice osvanuli su transparenti s porukama gradonačelniku Ivici Puljku.

'Sramota kako upravlja gradom', pisalo je.

Ubrzo je slomljeno, ostao je razdvojen na brdu otpada na Sutroičinom putu.

Stanari su postali ljuti nakon što je Čistoća počela ostavljati građevinski otpad privremeno dok se iskopava zbog polupodzemnih kontejnera. Cesta je, ako se tako može nazvati, u katastrofalnom stanju, a sada je uz to ovaj potez nastavio biti odlagalište.

Nikada se, podsjetimo, nije uklonila ni zemlja kada su se gradile okolne zgrade. I tada je trebalo biti privremeno, a zatrpan je cijeli jedan nivo. I sada još raste, a cesta koja vodi do crkve je užas.


O stanju puta više puta alarmirao je predsjednik splitskog HSLS-a Hrvoje Bašić. Na društvenim mrežama je iznio svoje viđenje i ovaj put.

'Nakon nekoliko reakcija kako su gradske službe 'propisno' iskrcale tone zemlje ispred kulturne baštine nulte kategorije, ljudima na put do kuće i na privatne parcele, jutros su me u inboxu dočekale slike: 'Osvanulo na nasutom brdu u ulici Sutrojice'.

S obzirom na sve one ispisane grafite, sada i prvi transparent, izgleda da su Puljak i bivši aktivist probudili novi val građanskog aktivizma u Splitu. A mislili smo da smo s tim gotovi kad oni preuzmu vlast...

Grdno se prevarili!', napisao je.

Vaša reakcija na temu