Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Posjetite izložbu 'Otpad ili smeće, od tebe sve kreće' u Splitu i pomozite rad udruge Srce

Posjetite izložbu 'Otpad ili smeće, od tebe sve kreće' u Splitu i pomozite rad udruge Srce

U akciji je sudjelovalo je više do tisuću djece s područja Splitsko-dalmatinske županije

Nagradna izložba dječjih likovnih radova na temu ekologije 'Otpad ili smeće, od tebe sve kreće', održava se u organizaciji Regionalnog centra čistog okoliša i Splitsko-dalmatinske županije u zgradi stare gradske vijećnice na Pjaci, od 21. do 24. travnja 2017. godine. Izložbu je svečano otvorio zamjenik splitsko-dalmatinskog župana Luka Brčić.

- U akciji je sudjelovalo je više do tisuću djece s područja Splitsko-dalmatinske županije, a na na izložbi možemo vidjeti 45 natječajnih radova iz sve četiri kategorije. Najbolji od njih, prema ocjeni Stručnog povjerenstva, bit će nagrađeni, a prvu, drugu i treću nagradu njihovim kreativnim autorima uručit će 24. travnja splitsko-dalmatinski župan Zlatko Ževrnja - istaknuo je direktor Regionalnog centra čistog okoliša Tomislav Šuta.

Obzirom da je izložba i humanitarnog karaktera, u okviru nje se prikupljaju dragovoljni novčani prilozi koji će biti donirani Udruzi osoba s cerebralnom paralizom Srce čiji će članovi također izložiti neke od svojih radova. 

Izložba 'Otpad ili smeće, od tebe sve kreće' je organizirana povodom Dana planeta zemlje kako bi se kroz kreativne dječje radove ukazalo na potrebu većeg razmišljanja o okolišu, buđenja ekološke svijesti i ukazivanja na važnost odgovornog postupanja s otpadom. 

Na nagradnom natječaju, koji je započeo početkom školske godine i trajao do ožujka, sudjelovala su djeca predškolskog uzrasta, učenici nižih i viših razreda osnovnih te srednjih škola.

Vaša reakcija na temu