Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović | Ilustracija Požar u Industrijskoj zoni Kukuljanovo je pod kontrolom

Požar u Industrijskoj zoni Kukuljanovo je pod kontrolom

Gorio krupni otpad tvrtke koja je registrirana za njegovo prikupljanje

Požar koji je buknuo u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu na prostoru tvrtke 'Metis', koja se bavi gospodarenjem otpadom, u subotu u popodnevnim satima, prema informacijama iz Javne vatrogasne postojbe Grada Rijeke, brzom intervencijom uspješno je i za kratko vrijeme lokaliziran i stavljen pod kontrolu, javlja Novi list.

Više informacija o uzroku požara i materijalnoj šteti biti će poznato nakon obavljenog očevida. Prema prvim informacijama u požaru nema ozlijeđenih osoba.

Požar je zahvatio oko 300 prostornih metara krupnog otpada, doznaje se iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke.

Po riječima zamjenika zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke Daria Gauša, dojava o požaru zaprimljena je nešto prije 14 sati, a požar je pod nadzorom od 15 sati i 55 minuta.

U gašenju požara sudjelovalo je 13 vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke te 19 vatrogasaca iz dobrovoljnih vatrogasnih društava Škrljeva, Drenove, Kraljevice, Bakra i Hreljina, s ukupno 11 vatrogasnih vozila.

U gašenju su sudjelovali i djelatnici 'Metisa'.

Vaša reakcija na temu