Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com Prekid opskrbe vodom u Kaštel Starom, Novom i Lukšiću, evo detalja

Prekid opskrbe vodom u Kaštel Starom, Novom i Lukšiću, evo detalja

Iz Vodovoda mole potrošače da osiguraju potrebne zalihe

Iz Vodovoda i kanalizacije obavještavaju potrošače vode na području Kaštel Starog i Kaštel Novog; Put blata (parni od 82 do 138; neparni od 27 do 67); Ulica Bruna Bušića (parni od 64, neparni od 19); Ulica Marina Studina; Ulica biskupa Pavla Žanića (neparni od 1 do 7); Cesta pape Ivana Pavla II (neparni od 285 do 293) da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži u okviru projekta aglomeracije Kaštela-Trogir biti prekinuta opskrba vodom u ponedjeljak, 17. siječnja 2022. u vremenu od 9 do 17 sati. Bez vode će u isto vrijeme biti i potrošači na području Kaštel Lukšića; Cesta dr. Franje Tuđmana (parni od 680 do 718). 

Molimo potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također molimo da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodovodne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja - priopćili su iz Vodovoda.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, radovi se odgađaju za sljedeći meteorološki povoljan dan.

Vaša reakcija na temu