Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
PUNI KOŠEVI I KONTEJNERI: U centru grada opet otpad uz kante, iz Čistoće najavljuju promjene

PUNI KOŠEVI I KONTEJNERI: U centru grada opet otpad uz kante, iz Čistoće najavljuju promjene

Ubuduće će smeće ostavljati uz trgovine, u dogovoru s komunalnom firmom

U Splitu guštaju prvi turisti, centar grada je živ zahvaljujući gostima, ali što se tiče urednosti i čistoće, opet su ružne slike. Otpad razbacan oko kanti za smeće i uz kontejnere gotovo cijelu prošlu sezonu je 'krasio' grad. Ipak, ove godine bi se mogle dogoditi promjene, unatoč prvim neugodnim scenama.

- Dogovorili smo s obrtnicima u centru grada da otpad ostavljaju uz trgovine, pa ćemo mi pokupiti.  Ovaj vikend sam prošao gradom, nije još zaživjelo, ali krenuli smo - najavio je Davor Polić, zamjenik direktora Čistoće.

Bit će agilniji i s pražnjenjem uličnih koševa za otpad koje ne mogu očito primiti toliko smeća bačenog u prolazu, u šetnji.

Vaša reakcija na temu