Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RazmišljamEKOlogično: U subotu utrka kareta u Dugopolju

RazmišljamEKOlogično: U subotu utrka kareta u Dugopolju

Predstavnici tvrtke ALFA ATEST održat će stručno izlaganje na temu 'Otpad i njegov utjecaj na atmosferu'

U sklopu projekta 'RazmišljamEKOlogično' povodom obilježavanja Međunarodnog dana zaštite ozonskog omotača 16. rujna i Europskog dana bez automobila 22. rujna, u subotu 21. rujna, na Trgu domovinske zahvalnosti u Dugopolju, bit će organizirana utrka karetima te stručno izlaganje predstavnika tvrtke ALFA ATEST d.o.o. na temu 'Otpad i njegov utjecaj na atmosferu'. 

Program službeno započinje u 14 sati utrkom karetima. Kareti su izrađeni od otpadnog materijala čime se potiče ponovna uporaba otpada. Nakon stručnog izlaganja tvrtke ALFA ATEST d.o.o., dodijelit će se nagrade za najbrži i najljepši karet uz prigodnu zakusku za sudionike utrke. 

Projekt 'RazmišljamEKOlogično' je sufinanciran iz Europske Unije iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa konkurentnost i kohezija u financijskom razdoblju 2014.-2020. godine. Naučeno će se odmah i primijeniti jer u 17 sati na istoj lokaciji započinje Beer Fest na kojem će se koristiti čaše i pribor za jelo izrađeni od kompostabilne plastike. 

- Dođite, zabavite se i usput nešto naučite o otpadu i njegovom utjecaju na atmosferu i ozonski omotač - pozivaju organizatori.


Vaša reakcija na temu