Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
RAZMIŠLJAM EKOLOGIČNO Svjetski dan zaštite okoliša u OŠ Strožanac

RAZMIŠLJAM EKOLOGIČNO Svjetski dan zaštite okoliša u OŠ Strožanac

Projekt je vrijedan više od 1,7 milijuna kuna, a sufinanciran je iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa konkurentnost i kohezija

U sklopu projekta 'Razmišljam EKOlogično' u srijedu u 18 sati će se u Osnovnoj školi Strožanac u Podstrani obilježiti Svjetski dan zaštite okoliša. Predstavnici tvrtke Alfa atest d.o.o. govorit će o pravilima igre održivog gospodarenja otpadom i održati predavanje pod nazivom 'Razmišljam EKOlogično i čuvam okoliš'.

Učenici Osnovne škole Strožanac iz Eko grupe (2. a) izvest će igrokaz 'Proljetna eko priča', a Plesni klub 'Vruća čokolada' nastupit će s prigodnim plesnim točkama. Jedna od plesnih točaka bit će i 'Doživjeti stotu' s kojom će se na simbolični način potaknuti posjetitelje da razmišljaju 'EKologočino' kako bi živjeli u čistom i sigurnom okolišu. 

- Dođite, zabavite se i s nama obilježite Svjetski dan zaštite okoliša - pozivaju organizatori.

Projekt 'Razmišljam EKOlogično' ukupne je vrijednosti 1.171.898,68 kuna a sufinanciran je iz Kohezijskog fonda u okviru Operativnog programa konkurentnost i kohezija u financijskom razdoblju 2014.-2020. u iznosu od 85% prihvatljivih sredstava. Razdoblje provedbe projekta je od 28. lipnja 2018. godine do 28. studenog 2019. godine. Nositelj projekta je Grad Solin, a sunositelji aktivnosti su Općine Klis, Podstrana i Dugopolje.


Vaša reakcija na temu