Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Regjo: Nema službenih saznanja o odlaganju opasnog otpada na Karepovac

Regjo: Nema službenih saznanja o odlaganju opasnog otpada na Karepovac

Ne znam odakle ti navodi, nisu ni u rješenju DORH-a - rekao je direktor Čistoće

Direktor Čistoće Lukša Regjo tijekom rasprave na Gradskom vijeću o Karepovcu je objasnio vijećnicima što se napravilo na dodatnoj sigurnosti prilikom dovoženja otpada nakon što je afera o mitu i korupciji potresla firma. Naglasio je da nema službenih saznanja o odlaganju opasnog otpada.

- Ne znam odakle ti navodi, nisu ni u rješenju DORH-a. Ono nije utvrđeno, a zapisnik je dostavljen Gradu Splitu - istaknuo je Regjo.

Što se tiče nadzora, rekao je da postoji unutarnji i vanjski kojim se prati tko i kad je donio otpad. 

- Međutim, i unatoč tome, došlo je do zloupotrebe pa smo nakon toga postavili dodatni nadzor. Preusmjerili smo da jedna rampa vodi direktno na vagu, druga samo za izlaz. Dakle, definitivno se ne može zaobići - obrazložio je Regjo

Vaša reakcija na temu