Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Splitska Čistoća donirala Mostaru kontejnere
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Splitska Čistoća donirala Mostaru kontejnere

Ranije im je Promet donirao autobuse

Splitska gradska tvrtka Čistoća Split darovala je mostarskoj komunalnoj tvrtki JP Parkovi i građanima Mostara 50 metalnih kontejnera od 1100 litara za odlaganje mješovitog komunalnog otpada. 

'Budući da se u Splitu takva vrsta kontejnera uklanja postavljanjem polupodzemnih spremnika, upotrebljivi metalni kontejneri otpremljeni su u Mostar. Ova inicijativa rezultat je dogovora dvaju gradonačelnika, Ivice Puljka i Maria Kordića, te je nastavak prijateljske suradnje i pomoći Gradu Mostaru, koju Grad Split realizira putem svojih komunalnih tvrtki', obavili su iz Grada.

Nakon što je tvrtka Promet, modernizacijom svog voznog parka, donirala autobuse koji su značajno unaprijedili kvalitetu i učestalost javnog gradskoj prijevoza u Mostaru, suradnja se nastavlja donacijom komunalne opreme, koja će, vjeruju u Banovini, također biti na korist građanima Mostara.

Vaša reakcija na temu