Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Sramotni prizori u Vinkovačkoj ulici

Sramotni prizori u Vinkovačkoj ulici

Kvart zatrpan smećem s pazarića

Ove prizore svakodnevno gledaju stanari Vinkovačke ulice preko puta tržnice na Plokitama, a također vozači i pješaci koji tuda prolaze. 

Kutije i kartonska ambalaža dospijeva iz samopsluge sa zapadnog dijela tržnice. 

- Upozorili smo upravu tog trgovačkog lanca, ali bez uspjeha. Komunalni redar nas je uputio na Parkove i nasade, u čijem sastavu se tržnica nalazi. Iz Čistoće nam je odgovoreno da nema mjesta za dodatne spremnike, već da mogu postavite odatne spremnike 50 metara dalje, preko ceste. Kad bi se kutije spljoštile, možda bi i ovi spremnici, koji se prazne dva tri puta tjedno, bili dovoljni. Do kada ćemo gledati ove sramotne prizore?, pitaju iz Građanske inicijative Naprid Plokite, naprid Siromašna.

Vaša reakcija na temu