Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović STANIŠIĆ: Može se konstatirati da je Puljak osvojio prvo mjesto za 'najšporkijeg' gradonačelnika Splita
GRADSKO VIJEĆE Naš grad 2024. Piše: Dalmatinski portal

STANIŠIĆ: Može se konstatirati da je Puljak osvojio prvo mjesto za 'najšporkijeg' gradonačelnika Splita

Danas će predati potpise za održavanje tematske sjednice na temu čistoće grada

Igor Stanišić, gradski vijećnik HGS-a, najavio je kako će danas predati potpise vijećnika koji traže održavanje tematske sjednice o katastrofalnom stanju u gradu kada je u pitanju čistoća.

'Još u lipnju sam skupio potpise gradskih vijećnika za sazivanje tematske sjednice o katastrofalnom stanju čistoće u gradu. Već tada, dok još nije bilo velikog broja turista, bilo je jasno da je grad nikad prljaviji u svojoj novijoj povijesti. Nisam želio tada puniti medije tom temom kako ne bi naškodio turističkoj sezoni i našim sugrađanima niti sam želio da u svijet idu slike prljavog Splita. Gradonačelnik Puljak uvijek po nečem želi biti prvi. Nakon nešto više od tri godine njegovog mandata može se konstatirati da je osvojio prvo mjesto za 'najšporkijeg' gradonačelnika Splita', poručio je Stanišić. 

Dodao je kako mu je drago što je i njegov kolega iz Vijeća, SDP-ov Davor Matijević, pričekao s ovom temom da završi špica turističke sezone i što ni on kao ni ja nije htio izvrgavati ruglu svoj grad. 

'Na kraju mandata gradonačelnika Puljka imamo ekstremno prljav grad, a istovremeno taj isti gradonačelnik nas zatrpava smiješnim sličicama projekata koji će se razvijati do 2068. godine. Od pustih milijardi koje je nabrojao za projekte koji se nikad neće realizirati trebao bi odvojiti i koji euro za nove metle. Potpise za tematsku sjednicu predat ću danas', zaključio je Stanišić.

Vaša reakcija na temu