Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Tribina o održivom gospodarenju otpadom u srijedu na Trsteniku

Tribina o održivom gospodarenju otpadom u srijedu na Trsteniku

Početak je u 18 sati

U sklopu projekta 'Otpad nije smeće' sutra će se u prostorijama GK Trstenik (Put Trstenika 1) održati javna tribina na temu 'Održivo gospodarenje otpadom' koju provodi Udruga za prirodu, okoliš i održivi razvoj Sunce. Tribina je namijenjena svim građanima Splita, a cilj je educirati ih o tematici otpada, načinima kako smanjiti količinu otpada i kako ga pravilno odvajati. Građani će imati mogućnost pitati sve što ih zanima o sustavu gospodarenja otpadom u gradu te iznijeti probleme i savjete. Početak tribine je u 18 sati.

Organizacija javnih tribina je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Kohezijskog fonda, a ukupna vrijednost projekta je 2.861.524,75 kuna.

Vaša reakcija na temu