Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UZALUD POLUPODZEMNI SPREMNICI Necivilizirano ponašanje na Plokitama

UZALUD POLUPODZEMNI SPREMNICI Necivilizirano ponašanje na Plokitama

'Zar je pojedincima tako teško shvatiti da se krupni otpad odlaže večer prije dogovora s Čistoćom?'

Iz Građanske inicijative Naprid Plokite, naprid Siromašna stigle su nam fotografije krupnog otpad odbačenog na ulicu.

'Građani Plokita razdvajaju otpad, kvart je uredniji i čistiji. Oko polupodzemnih spremnika je uglavnom uredno, ali i dalje ima pojedinaca s ovakvim neciviliziranim ponašanjem. 

Ove slike su šaka u oko ostaloj većini civiliziranih i uljuđenih stanovnika Plokita. Zar je pojedincima tako teško shvatiti da se krupni otpad odlaže večer prije dogovora s Čistoćom?!', pitaju se iz GI Naprid Plokite, naprid Siromašna.

Čistoća, podsjetimo, odvozi glomazni otpad po unaprijed poznatim datumima u kvartovima. Dva puta mjesečno, s tim da se treba najaviti. Osim toga, može se i izvanredno dogovoriti. Za Plokite su konkretno termini 6. i 21. u mjesecu.

Vaša reakcija na temu