Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZAGAĐENJE NA BAČVICAMA Fekalije cure iz prostora, Vodovod ne može unutra zbog sudske zabrane?

ZAGAĐENJE NA BAČVICAMA Fekalije cure iz prostora, Vodovod ne može unutra zbog sudske zabrane?

Ružna mrlja pojavila se iza podneva

Fekalije na najpoznatijoj splitskoj plaži Bačvice ugledali su prolaznici iza podneva. Šok je bio velik, u inspekciju je odmah pozvana ekipa Vodovoda i kanalizacije, koji su na terenu ustanovili da je riječ o internom sustavu odvodnje koji uključuje internu crpnu stanicu. 

Sumnja se da je netko nešto prespajao i da je zbog toga došlo do ispuštanja fekalija u more. Kako doznajemo, radnici Vodovoda ne mogu zasad u prostor na koji je pala sumnja. 

U Splitskoj obali pojasnili su im da unutra ne mogu zbog sudske zabrane.

- Pobjegli smo od nesnosnog smrada, prvo smo mislili da gori plastika, a onda smo shvatili da su fekalije - kazala nam je Maja koja je s prijateljicama bila na Bačvicama.

Ispituje se i mogućnost da je netko izlio fekalije u kanal za oborinske vode. Pozvana je i inspektorica zaštite okoliša.


Vaša reakcija na temu