Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay ZAZELENIMO SPLIT: Nova ideja gradske firme kako bi Split bio ljepši i zdraviji za življenje
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

ZAZELENIMO SPLIT: Nova ideja gradske firme kako bi Split bio ljepši i zdraviji za življenje

Tvrtke i pojedinci iz poslovnog svijeta mogu se uključiti u projekt

Gradska firma Parkovi i nasadi je pokrenula projekt 'Zazelenimo Split'.

Riječ je o platformi koja, po uzoru na europske primjere, uključuje zajednicu s ciljem poboljšanja kvalitete okoliša, otpornosti na klimatske promjene i dobrobiti stanovništva grada Splita.

Ideja je da se poslovni subjekti uključe i doniraju iznose kojima bi omogućili unaprjeđenje postojećih parkova, zelenih površina i igrališta te stvaranje novih zelenih oaza diljem grada.

'Donacija pokazuje i predanost zajednici. Podrška će imati dugotrajan utjecaj na naše živote i buduće generacije, stvarajući oazu zelenila i ljepote usred svakodnevne gradske dinamike', smatra Siniša Gašparević, direktor Parkova i nasada.

Vaša reakcija na temu