Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zbog parkiranih automobila kamion Čistoće danima nije mogao pokupiti smeće na Plokitama

Zbog parkiranih automobila kamion Čistoće danima nije mogao pokupiti smeće na Plokitama

Stanovnici su zvali i prometnu policiju

Građanska inicijativa 'Naprid Plokite, naprid Siromašna' objavila je kako je zadnjih dana došlo do problema s odvozom smeća u Đakovačkoj ulici. 

Napomenuli su kako je u tijeku rekonstrukcija te ulice, radovi su se otegli, ali ističu kako problem nije nastao zbog radova već zbog neodgovornih pojedinaca koji su parkirali iza ograde koju je postavio Cestar.

- Zbog tih automobila onemogućio se prolaz kamionu Čistoće. Nije pomogao ni poziv prometnoj policiji. Zato su pozvani 'specijalci' iz Čistoće s manjim vozilom, da ipak malo olakšaju problem. Nažalost, ovo nije prvi put da se ovako nešto događa u Đakovačkoj ulici, a isto tako i u Iločkoj ulici. Nedavno smo objavili i slučaj u Iločkoj ulici, gdje bio onemogućen prolaz ne samo kamionu Čistoće, već i, ne daj Bože, vatrogascima. Ljudski je griješiti, ali to netko drugi može skupo platiti. Ne budimo sebični, mislimo i na druge - objavili su.

Vaša reakcija na temu