Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZELENI BRAČ Sve o gospodarenju otpadom na području Supetra doznajte na tribini

ZELENI BRAČ Sve o gospodarenju otpadom na području Supetra doznajte na tribini

Održat će se u Gradskoj vijećnici 26. rujna u 19 sati

U četvrtak, 26. rujna, s početkom u 19 sati, u Gradskoj vijećnici održat će se tribina o gospodarenju otpadom na području grada Supetra i pripadajućih naselja Škripa, Splitske i Mirca. Na tribini će sudjelovati Ivana Marković, gradonačelnica Supetra, Marijana Šemanović, direktorica komunalnog društva Grad d.o.o., te Dijana Ščepanović, direktorica Poduzetničkog centra Aktiva. 

Sudionici će predstaviti temeljne zakonske odrednice gospodarenja otpadom, načine njihove implementacije na području grada Supetra i pripadajućih naselja, te odgovoriti na neka od brojnih pitanja vezanih uz gospodarenje otpadom koje zainteresirani građani mogu anonimno postaviti putem ovog obrasca. 

- Pozivamo sve zainteresirane da se dođu informirati te uključiti u raspravu o ovoj važnoj temi! Tribine se provode u sklopu projekta 'Zeleni Brač - edukacijom do održivog gospodarenja otpadom na Braču', koji zajednički provode Grad Supetar i sve bračke općine, a financira Europska Unija putem Kohezijskog fonda. Tribine će se održati u svim općinama na otoku, tako da će svi otočani imati priliku upitati svoje predstavnike jedinica lokalne samouprave, ali i komunalnih društava, sve što ih zanima o gospodarenju otpadom na Braču - najavljuju organizatori. 


Vaša reakcija na temu