Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ŽELITE LI UŠTEDJETI? Splitsko-dalmatinska županija nudi poticaje, provjerite kako ugraditi fotonaponsku elektranu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ŽELITE LI UŠTEDJETI? Splitsko-dalmatinska županija nudi poticaje, provjerite kako ugraditi fotonaponsku elektranu

Objavljen je javni poziv kojim se potiče korištenje obnovljivih izvora energije i ugradnja fotonaponskih elektrana

Upravni odjel za gospodarstvo, EU fondove i poljoprivredu Splitsko-dalmatinske županije objavio je javni poziv za podnošenje zahtjeva za Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u obiteljskim kućama i to kroz dvije mjere:

Mjera 1.1. - Fotonaponske elektrane za potrebe kućanstva instalirane snage do 10 kW (izvan sustava poticaja) gdje su iznosi potpora za elektrane su podjeljenje u tri skupine - do 5kW – 1000€, do 8kW – 1500€ i do 10kW – 2000€.

Mjera 1.2. - dizalica topline u iznosu do 2500€ po obiteljskoj kući.

U firmi Solar projekt d.o.o., koja već 15 godina projektira i izvodi fotonaponske elektrane te iza sebe ima preko 2500 uspješno odrađenih projekata u Hrvatskoj i inozemstvu, možete na jednom mjestu dobiti kompletnu uslugu od konzultacija i izrade projektne dokumentacije do dobave opreme, montaže i puštanja u rad vaše fotonaponske elektrane. 

Više informacija na telefon 021/655117, mobitel 099/7057900, mail info@solarprojekt.hr i www.solarprojekt.hr.

Više detalja i uvjeta o javnom pozivu može se pronaći na web stranici Splitsko-dalmatinske županije.

Vaša reakcija na temu