Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Advent na Prokurativama donosi vrhunske delicije – pogledajte što možete kušati
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Advent na Prokurativama donosi vrhunske delicije – pogledajte što možete kušati

Pogledajte fotografije

U poslovnici METRO-a u Splitu održana je posebna degustacija kojom su predstavljeni specijaliteti koji će ove godine krasiti Advent na Prokurativama. Kao glavni pokrovitelj manifestacije, METRO je okupio partnere i omogućio uzvanicima da kušaju ponudu četiri kućice koje će od 6. prosinca biti dostupne posjetiteljima na najposjećenijoj adventskoj lokaciji u gradu.

Na predstavljanju su sudionici imali priliku upoznati se s raznovrsnom gastro ponudom:

- Pizzeria Sette Sorelle dolazi s autentičnim napolitanskim pizzama, uključujući klasike i posebne blagdanske varijante.

- Bajamonti spaja tradiciju i inovaciju kroz sendviče s janjećom pašticadom, Purcaccinu s purećim zabatkom te mini uštipke punjene kozjim sirom i kulenom crne svinje.

- Cheersmas nudi popularne brze zalogaje poput pomfrita i fritula, savršene za šetnju i uživanje u adventskoj atmosferi.

- The Fat Boar zaokružuje ponudu s domaćim kobasicama i mesnim specijalitetima, pripremljenima prema tradicionalnim recepturama.

Događaj je pokazao kako METRO Hrvatska i Advent na Prokurativama zajedno grade bogatu i raznovrsnu gastronomsku ponudu. Posjetitelji mogu očekivati spoj tradicionalnih i kreativnih jela, omiljenih blagdanskih okusa i mirisa koji stvaraju prepoznatljivu adventsku atmosferu, dok će Prokurative i ove godine biti mjesto susreta, druženja i uživanja u zimskim čarolijama grada.

Organizatori poručuju da će gastronomija i dalje biti jedan od glavnih aduta manifestacije, uz dodatne aktivnosti i bogat program prilagođen svim generacijama.

Vaša reakcija na temu