Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ARTiČOK Rooftop Sunset Session: spoj okusa, glazbe i ambijenta
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

ARTiČOK Rooftop Sunset Session: spoj okusa, glazbe i ambijenta

Restoran moderne hrvatske kuhinje koji prati svjetske trendove

Prvu ljetnu nedjelju provedite uz zvukove Mediterana i bezvremenske koktel klasike na jedinstvenoj terasi restorana ARTiČOK, u srcu grada Splita. Od 18 sati zalazak sunca postaje kulisa, kokteli eliksir večeri, a kolekcija vinila iz glazbene kuhinje Mondo Cinematico & KLFM savršeni soundtrack za opuštanje.

Ideja za nedjeljnim večerima je nastala kako bi se u centar grada vratila okupljanja i druženja, i to na mjestu koje može postati prava chill out zona na kantunu grada. Signature classic kokteli Negroni, Vesper, Manhattan, Caipirinha i zalogaji chefa Stipe Šušnjare idealna su kombinacija za prvi Rooftop Sunset Session.

Iako je ARTiČOK restoran moderne hrvatske kuhinje, prati svjetske trendove, a upravo se trend izrade koktela jako približio tehnikama kuhanja. Zato su došli na ideju u kojoj koktelske klasike kreiraju na moderniji način s vlastitim twistom. 

ARTiČOK je nezaobilazna destinacija moderne hrvatske kuhinje, čiji je stil interijera pomno kreiran, a ponuda hrane i pića podiže standard splitske ugostiteljske scene. 

Vaša reakcija na temu