Spoj kokosa, čokolade i mekanog biskvita ono je što čupavce čini neodoljivima. Mnogi misle kako ne postoji način da se to sočno biskvitno savršenstvo poboljša, ali možda bi trebali probati bijele čupavce pa tek onda donijeti konačan sud o tome.
Jedina, ali i ključna razlika u bijelim i klasičnim čupavcima jest u tome što umjesto tamne čokolade u glazuru dodajemo bijelu. Kombinacija kokosa i bijele čokolade također je sjajan spoj i zato dajte priliku bijelim čupavcima koji bi vam mogli postati još draži od klasičnih, piše Zadovoljna.
SASTOJCI ZA BISKVIT:
- 6 jaja
- 6 velikih žlica brašna
- 4 velike žlice šećera
- 1,5 dl ulja
- pola praška za pecivo
SASTOJCI ZA GLAZURU:
- 30 dag bijele čokolade
- 4 dl mlijeka
- 4 dl slatkog vrhnja
- kokos