Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay BIJELI ČUPAVCI Recept za malo drugačiju i još finiju verziju omiljenog kolača

BIJELI ČUPAVCI Recept za malo drugačiju i još finiju verziju omiljenog kolača

Sigurno će vam se svidjeti

Spoj kokosa, čokolade i mekanog biskvita ono je što čupavce čini neodoljivima. Mnogi misle kako ne postoji način da se to sočno biskvitno savršenstvo poboljša, ali možda bi trebali probati bijele čupavce pa tek onda donijeti konačan sud o tome.

Jedina, ali i ključna razlika u bijelim i klasičnim čupavcima jest u tome što umjesto tamne čokolade u glazuru dodajemo bijelu. Kombinacija kokosa i bijele čokolade također je sjajan spoj i zato dajte priliku bijelim čupavcima koji bi vam mogli postati još draži od klasičnih, piše Zadovoljna.

SASTOJCI ZA BISKVIT:

- 6 jaja

- 6 velikih žlica brašna

- 4 velike žlice šećera

- 1,5 dl ulja

- pola praška za pecivo

SASTOJCI ZA GLAZURU:

- 30 dag bijele čokolade

- 4 dl mlijeka

- 4 dl slatkog vrhnja

- kokos

Vaša reakcija na temu