Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Chef Goran Kočiš gostuje u splitskoj Kadeni
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Chef Goran Kočiš gostuje u splitskoj Kadeni

Njegov stil odlikuje spoj tehničke izvrsnosti, čistoće okusa i interpretacije klasičnih jela kroz suvremenu formu

Restoran Kadena u subotu, 25. listopada, ugostit će jednog od najcjenjenijih hrvatskih chefova - Gorana Kočiša, kulinarskog vizionara koji je Zagrebu donio prvu Michelinovu zvjezdicu.

Kočiš, poznat po preciznosti i promišljenom pristupu gastronomiji, pripremit će večeru u pet sljedova u suradnji s domaćinom, chefom Matom Brkovićem. Svaki slijed bit će uparen s vinima vinarije Brid, pažljivo odabranima kako bi zaokružili autorski potpis večere.

Goran Kočiš jedno je od ključnih imena suvremene hrvatske gastronomije. Kao glavni chef restorana Noel, zaslužan je za prvu Michelinovu zvjezdicu dodijeljenu kontinentalnom dijelu Hrvatske, čime je postavio nove standarde domaće visoke kuhinje.

Njegov stil odlikuje spoj tehničke izvrsnosti, čistoće okusa i interpretacije klasičnih jela kroz suvremenu formu. Nakon Noela, Kočiš se posvetio nizu autorskih i konzultantskih projekata te preuzeo vođenje kuhinje zagrebačkog Nico's Bistroa, gdje nastavlja njegovati filozofiju jednostavnosti, sezonalnosti i maksimalne preciznosti.

Publika ga poznaje i kao člana žirija u kulinarskom showu MasterChef, gdje svojim profesionalizmom i visoko postavljenim kriterijima oblikuje novu generaciju mladih kuhara.

Cijena po osobi iznosi 95 eura, a svoje mjesto rezervirajte pozivom na broj 099 300 0303, a dodatne informacije potražite na službenim Facebook i Instagram stranicama Kadene.

Vaša reakcija na temu