Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Danas ne propustite posjetiti PLACE market na Pazaru i uživati u vrhunskoj spizi
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Danas ne propustite posjetiti PLACE market na Pazaru i uživati u vrhunskoj spizi

Želja organizatora je od tržnica, pazara i placeva diljem Lijepe naše napraviti mjesta okupljanja kako domaćih, tako i brojnih turista

Prošli je petak u Splitu započeo Place market, nacionalni projekt turističke revitalizacije tržnica koji na tržnice diljem Hrvatske nakon radnog vremena dovodi neke od najpoznatijih hrvatskih chefova i ugostitelja.

Želja organizatora je od tržnica, pazara i placeva diljem Lijepe naše napraviti mjesta okupljanja kako domaćih, tako i brojnih turista kako bi kroz ovaj projekt upoznali lokalnu kulturu, lokalne običaje, tradiciju, ljude i lokalnu ponudu gradova u kojima se projekt napravljen u suradnji s Hrvatskom Turističkom zajednicom odvija.

Danas je na Pazaru nastavak događanja koji će se odvijati svaki petak završno s 26. svibnja kada se seli na glavnu zagrebačku tržnicu Dolac.

S obzirom na vrhunsku ponudu koju su prošli put pripremili neki od najboljih splitskih ugostitelja i chefova, od restorana Zoi s chefom, Šuga i chefa Duje Kanajeta, Artičoka, Mazzgoona i chefa Darka Ćuka, Kinoteke i chefa Jurice Jantoleka, prošlogodišnjeg pobjednika Masterchefa Ivana Temšića i njegovog novog restorana eVala 1903, Uje Oil bara, Make Make, bistroa Ka' doma, Sexy Cowa i The Daltonista te Dvora i chefa Hrvoja Zirojevića i bistroa Pokus ekipe koja stoji iza Pinku fish&winea, a koji se Place Marketu pridružuju danas, najbolje je naredne petke, kao i danas, rezervirati za spizu s pazara.

Patka s mlincima, riblji hot dog, dimljeni pivac u bublici, gregada od morskog psa, ceviche, rižoto s kozicama, tacos s jadranskom blue fin tunom, tingul, sendvič s pečenom piletinom, šparogama, sirom iz mišine i pečenim povrćem, usoljene skuše, komiška pogača, sipa i bob, janjeći obrazi, poke s tunom, arancini od skradinskog rižota, kuglice s kozicama, slatki zapečeni kozji sir, tiramisu s jagodama, jeztrica s palentom, tortilla s rumpsteakom, vrhunski smash burger i još mnogo toga vas čeka danas od 16.30 do ponoć na Pazaru.

Uz odličnu hranu, uživati naravno možete i na šankovima uz hladnu Cocktu, Janu, Jamnicu, Hendricks gin tonic, Staropramen pivu, Jägermeister, vina, Piena pjenušac i koktele.

Dođite, uživajte u vrhunskoj spizi, odličnoj atmosferi i zapamtite - petkom jedemo na Pazaru!

Vaša reakcija na temu