Od ovog četvrtka u splitskom restoranu Kadena započinju 'Dani brbavica', gastronomski događaj posvećen jednom od najukusnijih darova Jadrana. Ljubitelji autentične dalmatinske kuhinje doći će na svoje uz pomno osmišljena jela koja spajaju kvalitetu, jednostavnost i tradiciju.
Za ovu prigodu Kadena je pripremila četiri neodoljiva jela od svježih brbavica, a svaki tanjur dostupan je po pristupačnoj cijeni od 19 eura - idealno za sve koji žele vrhunski morski obrok tijekom dana.
Ponuda je dostupna svakog dana za vrijeme ručka, do 18 sati. U ponudi su fettuccine s brbavicama, zatim brbavice s paccherima na crveno, a posebno se ističu i svježe brbavice s tartufom i emulzijom limuna. Ljubitelji jednostavnih okusa mogu uživati i u brbavicama s grilla, porcije od 400 grama.
Ne propustite ovu priliku za uživanje u vrhunskoj morskoj kuhinji u ugodnoj atmosferi ljetne terase s pogledom na more.
Svoj stol rezervirajte pozivom na broj 099 300 0303, a dodatne informacije potražite na službenim Facebook i Instagram stranicama Kadene.