Sinoć je u restoranu hotela Park gostovao Deni Srdoč, najmlađi i jedini hrvatski kuhar koji je za dva restorana dobio Michelinovu zvjezdicu. Očekivanja su bila velika, ali krajnja atmosfera, spiza i uživanje zaista na vrhuncu.
Svaki tanjur pričao je svoju priču i prikazao harmoniju okusa tradicije i modernog. Kvarneski ceviche, tostirana istarska kapica, rižoto s dagnjama i šparogama samo su dio s menija od pet sljedova koji je Deni Srdoč pripremao uz chefa Tonča Puljića.
Svaki je slijed bio uparen s vinima Šember vinarije, a gosti su imali priliku probati i ona vina koja još nisu na tržištu. Za zadovoljstvo nepca bila je zadužena kuhinja, a prostor hotela pružio je atmosferu dostojnu Michelinovog iskustva.
Sinoćnja večera nije bila samo večera, već i prilika za susret s majstorom kulinarske umjetnosti koji je ispričao odakle inspiracija za svako jelo te s gostima podijelio trenutke gurmanskog užitka.
Ova će večer ostati nezaboravan datum u kalendaru ljubitelja fine kuhinje, a hotel Park i Restoran 1921 nastavljaju oduševljavati svoje goste vrhunskim doživljajima.