Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Domagoj Jakopović Ribafish zvijezda NIRS-ove kampanje
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Domagoj Jakopović Ribafish zvijezda NIRS-ove kampanje

Splitska tvrtka ima novu adresu i webshop

Domagoj Jakopović Ribafish zvijezda je kampanje za kuharske bluze i profesionalno posuđe splitske tvrtke NIRS.

- Hrvatska šivaona radne odjeće obukla nas je po mjeri i s potpisom, a nama je uvijek drago podržati domaću proizvodnju - kazao je Ribafish poklonivši povjerenje obiteljskoj tvrtki s tradicijom dugom preko tri desetljeća, kada je u pitanju profesionalna oprema za restorane, hotele i kafiće. 

Na društvenim mrežama Ribafish i Kasandra Draganić pripremaju burgere u NIRS artiklima: presi za pljeskavice, non-stick tavi njemačke proizvodnje, uz pozlaćeni pribor za jelo, odjeveni u NIRS kuharske bluze dizajnirane i sašivene u Splitu. 

Fotogalerija: NIRS

Nedavno je NIRS sav proizvodni pogon prebacio s Dračevca, pa se sada nalazi na prvom katu prodajnog centra Dujmovača u prostorijama nekadašnjeg Peveca.

Osim što su se okrenuli modernijim krojevima, novitet je i NIRS webshop, besplatna dostava za sve ugostitelje, a do kraja veljače traju akcije besplatnog graviranja loga na sve čaše i daske za posluživanje kupljene u NIRS-u. 

Inspiraciju u kuhinji je uz jednu od posljednjih splitskih manufaktura pronašla i Sonja Dvornik. Za njihovu novogodišnju kampanju, uz kuharsku bluzu ručno šivanu po mjeri, poznata splitska fotografkinja i inspicijentica stala je s druge strane objektiva u ulozi 'kuvarice' u jednom od najprodavanijih modela kuharskih bluza s potpisom NIRS-a. Šaljivi video prikazivao je Sonju kako priprema jaja na oko.

Splitska šivaona kroz godine postojanja odjenula je i opremila na desetke tisuća kuhara i ugostiteljskih objekata, a nedavno ih je na Instagram profilu spomenuo i pobjednik Masterchefa Luka Veić, prikazujući kako servira jelo na tanjuru iz NIRS-a.

Dar za čitatelje

Povodom otvorenja webshopa, NIRS kupcima daruje 20% popusta uz kod NIRS20%, a isto sniženje vrijedi i u NIRS trgovini, sada na adresi Solinska 84 u Splitu. 

A za čitatelje Dalmatinskog portala, tu je i poseban dar. Lajkajte nirs.split Instagram Facebook profil, u komentaru na FB stranici Dalmatinskog portala ispod ove objave označite osobu kojoj mislite da bi lonac od sedam litara zapremine dobro došao. 

Lonac je od nehrđajućeg čelika 18/10, austrijskog proizvođača Berndorf Sandrik. Lonac s poklopcem od 7,2 L može se koristiti za sve vrste grijanja uključujući indukciju (plinski štednjak, električni štednjak, indukcijska ploča, keramička ploča). Pronaći ga možete u NIRS webshopu uz kod za popust NIRS20%

Vaša reakcija na temu