Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay DRAMA NA SPINUTU: Raste broj prijavljenih

DRAMA NA SPINUTU: Raste broj prijavljenih

U subotu se održava humanitarna palačinkijada

Brojke opet divljaju i raste broj prijavljenih. O tome se već nekoliko dana o tome šuška u gradu pod Marjanom, a izgleda da će ove subote izaći svi na ulicu. I to točnije, u Jobovu broj 2 na Spinutu!

Kakvi prijavljeni i zašto baš tamo u Jobovoj 2, pitate se? 

Pa zato što ovo nije jedan od onih depresivnih članaka... 

Ovo je jedna baš lipa, pozitivna i vesela priča o ekipi mladih ljudi iz Rotaract kluba Split, koji nastavljaju dalje sa svojom akcijom postavljanjem komunikacijskih ploča po splitskim igralištima za djecu s poteškoćama u razvoju. Nakon što su ovoga ljeta postavili prvu takvu ploču, Split je zahvaljujući njihovoj akciji postao među prvim gradovima koji uopće ima dječje igralište prilagođeno djeci s poteškoćama u komunikaciji ili djeci s dijagnozom iz autističnog spektra.

Upravo za tu djecu i nabavku novih komunikacijskih ploča, ovi mladi organiziraju humanitarnu palačinkijadu - natjecanje udruga mladih u pravljenju palačinki, koje će ove subote prodavati s humanim ciljom. Biti će tu u ponudi i lokalnih craft piva naših vrijednih sponzora Barbe, Tap-Ba i Mandrilla i to sve po 10 kuna! Pa nije ni čudo što u Split raste broj prijavljenih i zainteresiranih, poručuju organizatori.

Sve što vi trebate napraviti je doći sutra (subota) u cafe bar 'Bambino' i ŠKMER u Jobovoj 2 na Spinutu. Planirani početak je od 16 sati i dobar osjećaj je zajamčen.

'Ukoliko ste spriječeni doći sutra, imajte na umu da ne odbijamo Vaše donacije. Iste možete napraviti uplatom na poseban IBAN račun; HR96 2340 0091 5111 6460 5 / SWIFT CODE: PBZGHR2X', poručuju iz Rotaract kluba Split.

Vaša reakcija na temu