Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FITFOODIE Pogledajte kako je bilo na svečanom otvaranju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

FITFOODIE Pogledajte kako je bilo na svečanom otvaranju

Josip Vidaković i Dajana Ćurak zahvalili su se svima koji su napravili 'pozitivni kaos'

Split je u City Centeru one dobio novi restoran zdrave hrane - fitFOODIE, a svečano otvaranje održano je u subotu, 3. rujna.

- Prošlo je tek nekih tjedan dana od otvorenja, a već imamo i stalne goste! Samo otvorenje je bilo predivno. Ljudi su nam napravili pozitivni kaos, bilo ih je jako puno i jedva smo stizali poslužiti sve! Znali smo da će se ljudima ovaj naš koncept i ideja jako svidjeti, ali nismo ni slutili da će to biti u ovolikoj mjeri, zbog čega nam je iznimno drago i zaista smo presretni - naveli su Josip Vidaković i Dajana Ćurak, dvojac zaslužan za novi ugostiteljski objekt poseban i po tome što gosti imaju uvid u nutritivnu vrijednost svakog obroka. 

- Jako smo zahvalni svima koji su došli podijeliti taj dan s nama i pružiti nam podršku, te kušati nešto iz naše ponude. Dan su upotpunile i naše prijateljice, a i kolegice, Renata Lovrinčević Buljan, Martina Boss i Lara Iličin koje su svojom pozitivnom energijom dodatno uljepšale taj događaj - dodali su. 

Poručili su još da su sretni što uspijevaju u svojoj namjeni, a to je da približiti ljudima zdrav način života i pomoći im u mijenjanju navika na bolje.

- Predivan je osjećaj vidjeti osmijehe na svima njima kada ugledaju obrok koji su naručili, a još divniji je osjećaj kada prepoznamo ljude koji nam se svakodnevno vraćaju - zaključili su.

Vaša reakcija na temu