Culinary Lab u Ai hostelu, ponovno pomiče granice, ovaj put uz jedinstvenu radionicu 'Novogodišnja spiza' posvećenu adventskom street foodu. Pod vodstvom Ivana Pažanina i Hrvoja Zirojevića, sudionici su otkrili kako klasične okuse pretvoriti u sofisticirane zalogaje idealne za blagdanske stolove.
Na meniju su se između ostalog, našli: dalmatinska pašticada sendvič, vučena svinjetina s jabukom u somunu, janjeći burger s marmeladom od crvene kapule, čipsom od pancete, rikulom, parmezanom, domaća focaccia s mariniranim zubacem i domaća sarma.
Atmosfera je bila topla, kreativna i prožeta mirisima koji asociraju na sve što volimo kod adventa i novogodišnjih proslava. Uz brojne savjete o pripremi i prezentaciji, sudionici su naučili kako oduševiti svoje goste.
Blagdanski ciklus Culinary Laba je od kraja godine rasprodan, no već su u pripremi novi datumi i teme koje će oduševiti ljubitelje kuhanja i druženja.
Culinary Lab je mjesto na kojem se spajaju kreativnost, zabava i kulinarsko umijeće. Naši chefovi, poput Ivana Pažanina i Hrvoja Zirojevića, svojim iskustvom i strašću inspiriraju sudionike da se odvaže na nešto novo i nezaboravno.