Culinary Lab ponovno oduševljava ljubitelje fine hrane! Ovoga puta u fokusu su najprofinjeniji okusi Jadrana kroz radionicu 'Hladno iz mora', koju vode dva vrhunska chefa – Ivan Pažanin i Hrvoje Zirojević. Njihov talent i kreativnost spojili su tradiciju i inovaciju, donoseći sudionicima iskustvo vrijedno pamćenja.
Pod njihovim vodstvom, sudionici su imali priliku naučiti pripremati raznovrsna hladna morska predjela, uključujući ceviche, jakobove kapice, tuna sashimi i carpaccio, tartar od zubaca, sirovi jadranski škamp, marinirane trlje s aromatičnim povrćem, strijelka i tradicionalni inćuni.
Sudionici su, uz asistenciju Pažanina i Zirojevića, otkrivali tajne tehnika mariniranja, filetiranja i balansiranja okusa, stvarajući jela koja sljubljuju najbolje od Jadrana s modernim kulinarskim pristupima.
Zahvaljujući velikom interesu, Culinary Lab nastavlja s radionicama kroz cijeli prosinac, a ponuda tematskih kuhanja se širi I na cijelu godinu. Sve zakazane radionice do kraja godine su rasprodane, ali najbolje da ih pratite na društvenim mrežama kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto na budućim radionicama!
Culinary Lab – više od kuhanja
Ove kulinarske radionice brzo postaju nezaobilazno mjesto za sve one koji žele unaprijediti svoje kulinarske vještine, uživati u jedinstvenim okusima i upoznati vrhunske chefove poput Ivana Pažanina i Hrvoja Zirojevića.