Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda Art caffe, smješten na jednom od najljepših mjesta u Solinu

FOTOGALERIJA Pogledajte kako izgleda Art caffe, smješten na jednom od najljepših mjesta u Solinu

'Reakcije su za sada sjajne, najviše nam hvale kavu'

Supružnici Dalia i Krešimir Bebić su na izrazito atraktivnoj lokaciji uz rijeku Jadro otvorili Art caffe. Do unatrag tjedan dana, neiskorišteni potencijal derutnog objekta caffe bara na Glorijetu zasjao je punim sjajem. 

Ukupna vrijednost projekta Glorijet, kojeg provodi Grad Solin je gotovo 6 milijuna kuna. Prvih osam radnih dana je iza njih pa su nam ispričali kako se rodila njihova poslovna ideja.

- U ugostiteljstvu kao konobar radim preko petnaest godina, zapravo još od studentskih dana, ali sam tek sada skupio hrabrosti i odlučio pokrenuti obiteljski posao. Ideja je supruzi i meni došla spontano. Naime, supruga je rodom iz Solina i često bi se nakon nedjeljnog ručka s našom kćerkom prošetali livadom ispred crkve Gospe od otoka. I tako smo kroz priču čuli da će biti objavljen natječaj za zakup ugostiteljskog objekta. Zainteresirali smo se, prijavili i rekli što bude bit će - priča nam Krešimir kojeg veseli da su odabrali baš njega. 

Uz novootvorene prostorije Turističke zajednice Grada Solina, mnogi Solinjani te posjetitelji sada mogu uživati u ispijanju napitaka, ali će imati priliku uživati i prisustvovati manifestacijama poput večeri kulture, skupova, recitala, likovnih radionica, predstava i koncerata.

- Naš Art caffe je otvoren prošlog tjedna, a za sve koji još uvijek ne znaju, uz objekt se nalazi novouređeno dječje igralište. Zadovoljni smo što se uistinu kafić nalazi u predivnom ambijentu uz rijeku. Mnogi su već oduševljeni što mogu popiti kavu u miru dok se djeca igraju u obližnjem parkiću, a to će najbolje razumjeti oni s manjom djecom. Već su brojni pitali mogu li kod nas proslaviti dječji rođendan ili napraviti catering pred vjenčanje - priča Krešimir koji kaže kako se kafić nalazi u prizemlju te da imaju unutarnji zatvoreni prostor i vanjski štekat.

- Reakcije su za sada sjajne, najviše nam hvale kavu, a što je jako bitno s obzirom na to da je Dalmatincima to omiljeni napitak. Ponuda je standardna, a vjerujem kako ćemo je u budućnosti nadopunjivati po željama naših gostiju. Uz mene i suprugu zaposlili smo i dvoje ljudi - navodi Krešimir koji kaže kako su započeli s radom tiho i samozatajno, ali planiraju i svečano otvaranje o kojem će svi biti pravovremeno obaviješteni.

Dodajmo još kako se za sve posjetitelje koji dolaze automobilom uz objekt nalazi i veliko parkiralište.

Vaša reakcija na temu