U subotu, 25. listopada, splitski restoran Kadena pretvorit će se u pozornicu vrhunske gastronomije. Gostujući chef Goran Kočiš, jedno od najzvučnijih imena hrvatske kulinarske scene, priprema ekskluzivnu večeru koja će objediniti tehničku preciznost, sezonske sastojke i prepoznatljiv mediteranski duh.
Goran Kočiš poznat je kao chef koji ne slijedi trendove – on ih stvara. Njegov je potpis prepoznatljiv po mirnoći izvedbe i dubokoj posvećenosti svakom detalju. Svojim je radom u restoranu Noel doveo Zagreb do prve Michelinove zvjezdice, a nakon toga nastavio vlastitim putem, istražujući kako spojiti emociju i tehniku u svakom tanjuru. Danas se njegov pristup gastronomiji temelji na iskrenosti prema namirnici i poštovanju lokalnog terroira.
Večera će biti strukturirana u pet pažljivo osmišljenih sljedova, uz vinsku pratnju vinarije Brid. Svaki će tanjur predstavljati iskorak iz očekivanog, ali i zadržati toplinu domaćeg okusa. Gosti mogu očekivati jela koja nadilaze sezonsku kuhinju i postaju iskustvo - ono koje se ne zaboravlja lako.
Broj mjesta je ograničen, a rezervacije se primaju na broj 099 300 0303.