Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Halloween u Baza* street food & baru

Halloween u Baza* street food & baru

Uživo glazba od četvrtka do nedjelje i novi mesni, riblji i vegetarijanski jelovnik

Ovog četvrtka, 28. listopada, počinje Halloween tjedan u novootvorenom Baza* street food & baru u samom centru Splita. Očekuje vas uživo glazba raznih žanrova svake večeri od četvrtka do nedjelje. 

U četvrtak će vas zabavljati akustične pjesme Guitar Slingera, u petak i subotu atmosferu će podizati argentinski izvođač Doppel Dogo, a u nedjelju nastupa legendarni Volatil duet. Uz glazbeni dio večeri doživljaj će naglasiti i jedinstvena gastro priča koja uključuje predstavljanje redizajniranog menija Baze*. 

'Ghostbuster', 'I put a spell on you' i 'Trick or treat' upravo su nazivi novog mesnog, ribljeg i vegetarijanskog jelovnika. Za mesni meni tu je krem-juha od buče, tagliata od bifteka s domaćim wedges krumpirićima. Riblji meni čini juha od kozica, odrezak od lososa s pireom od mrkve i buče, a unutar vegetarijanskog menija tu je juha od buče i vege povrtna poke-zdjela. Deserti po izboru dostupni su kod svake verzije menija.


Odlična zabava uz uživo glazbu i degustaciju novog jelovnika u prostoru modernog stila i uređenja, razlozi su koji čine Baza* street food & bar idealnom lokacijom za vas ovoga vikenda!

Dođite i vidite zašto brojni poznati portali poput Buro, Gloria IN i ostalih, pišu o novom Baza* street food & baru i rezervirajte svoj stol na: 098 293 292. Vidimo se!

Vaša reakcija na temu