Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Konoba-pizzerija 'Perun' ponovno otvara vrata

Konoba-pizzerija 'Perun' ponovno otvara vrata

Ugostiteljski objekt se nalazi uz lučicu Strožanac u Podstrani

Nakon malo duže stanke, konoba-pizzerija 'Perun' ponovno počinje s radom. Riječ o jednom zaista lijepo uređenom prostoru, koji se nalazi na atraktivnoj lokaciji, neposredno uz lučicu Strožanac u Podstrani.

'Perun' je prva konoba na putu prema Omišu, tako da je vožnjom od  centra Splita na svega 10-ak minuta. U velikoj zelenoj bašti, u  hladovini stoljetnih stabala, može stati stotinjak posjetitelja.

Unutrašnjost konobe-pizzerije Perun uređena je od dalmatinskog  kamena, stare opeke i masivnih drvenih greda. Centralni kamin, veliki hrastovi stolovi i nekoliko pažljivo odabranih ručno izrađenih detalja stvaraju autentičan ugođaj.

U ponudi je raznolika ponuda domaćih jela i pizza iz krušne peći po vrlo pristupačnim cijenama. 

- Za djecu je osigurano igralište s toboganom unutar ograđene bašte, tako da se i roditelji mogu opustiti uz pogled na more i brodice. Nakon svega, možete uživati u laganoj šetnji  novouređenom plažom Strožanac i ušćem rijeke Žrnovnice ili nastaviti dalje obalom do hotela Le Meridien Lav - poručili su iz 'Peruna'.

Vaša reakcija na temu