Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mate Janković stiže u restoran Focus
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Mate Janković stiže u restoran Focus

Za goste je pripremljen jelovnik u pet sljedova i uživo glazba

Restoran Focus, smješten u centru Kaštel Starog, najavio je dolazak poznatog chefa Mate Jankovića. On gostuje u restoranu u subotu, 23. listopada, s početkom u 20 sati, kada će gosti imati priliku kušati neke od izvrsnih specijaliteta s njegovim potpisom.

Meni je koncipiran u 5 sljedova: 1. Gravad pastrva, profiterol punjen dimljenim vrhnjem, hren, ikra pastrve, ulje vlasca; 2. Pate od jetre s orasima, gastrique od vanilije i mandarine; 3. Poširano jaje s čvarcima, krema od krumpira, hrskava svinjska koza, ukiseljena korabica; 4. File hame, krem palenta s maslinama, mrkva, prokulice, jus od ružmarina i 5. Kolač od badema s rogačem i narančom, krema od vanilije. Cijena menija iznosi 300 kn.

Uz meni gosti će besplatno moći kušati čašu vina vinarije Perišin po izboru (Opol, Pošip, Maraština), a za dobru atmosferu bit će zadužen Duo bend.

- Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme putem telefona 021 280 867. Vidimo se! - poručili su iz Focusa.


Vaša reakcija na temu