Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nešto novo se kuha u Velumu!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Nešto novo se kuha u Velumu!

Novo vodstvo restorana, novi tim i preuređeni prostor stvaraju novu priču koju je teško odmah ne zavoljeti

Zamislite ljetni mediteranski prizor u splitskoj ACI marini s pogledom na more, jadranske otoke, Split i Dioklecijanovu palaču. U Uvali Baluni, na početku poznate splitske lungomare šetnice smještena je prava mediteranska oaza ugodne atmosfere i pomno odabranih ribljih i mesnih jela. Ovdje svakodnevno možete uživati u prizorima polaganog izlaska brodića iz luke i lijenog ljuljanja jedrilica, te pratiti zalazak sunca ispijajući svoje omiljeno piće na terasi.

Fotogalerija: Restoran Velum

Novo vodstvo restorana, novi tim i preuređeni prostor stvaraju novu priču koju je teško odmah ne zavoljeti. Osim što u svom jelovniku nude široki spektar ribljih i mesnih jela, nisu zaboravili ni na veganske i gluten free opcije. Kako bi se reklo, jelovnik nudi ponešto za svakoga. Tako nam iz restorana preporučuju da doživljaj započnemo s Ribarskom marendom, Carpacciom od hobotnice ili Dubrovačkim makarunima s biftekom, cherry rajčicom, rukolom i suhim kozjim sirom, nastavimo s kvalitetnom ribom na žaru te se na kraju zasladimo s laganim tiramisuom u čaši s pjenušcem i gorkom čokoladom. 

Osim hrane, restoran krasi i kvalitetna selekcija nagrađivanih hrvatskih vina u kombinaciji s pomno odabranim eksponatima manjih lokalnih vinarija.

Fotogalerija: Restoran Velum - jelovnik

Smješteni unutar ACI marine, pružaju gostima intimnu, ugodnu atmosferu dok se u isto vrijeme s prostrane otvorene terase pruža predivan pogled prema Splitu i užurbanosti gradskih ulica. Velumova šarmantna terasa u sklopu koje je lounge bar, idealno je mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi ili popodnevnom druženju s prijateljima uz koktele, sunce, miris mora, opušteni razgovor i bijeg od svakodnevnih obaveza. Isto tako možete dovesti obitelj ili poslovne partnere u restoranski dio koji se nalazi samo nekoliko stepenica ispod i uživati u probranim dalmatinskim i drugim jelima, vinu, te lijepom i jedinstvenom pogledu.


Svim gostima je omogućen besplatan parking, a više informacija o ponudi i rezervacijama može se potražiti na društvenim mrežama restorana (Facebook i Instagram) ili pozivom na 091 896 4906.

Vaša reakcija na temu