Splitski restoran Kadena pripremio je novi dnevni meni koji se sastoji od četiri jela - dva riblja, dva mesna, ili kako bi rekli 'za svakog po nešto'.
Gosti mogu uživati u brudetu od liganja s palentom, po cijeni od 18 eura. Tu je i riblja pašticada s domaćim pljukancima, a vrsta ribe ovisi o dnevnom ulovu, također dostupna za 18 eura. Ljubitelji mesa mogu odabrati rižot s biftekom i gljivama, dok je za one koji preferiraju sporo pripremljene obroke idealan izbor teleći obraz s pireom, koji se nudi po cijeni od 19 eura.
Chef Mate Brković naglasio nam je kako je već u nekoliko dana jedno jelo postalo izraziti favorit među gostima, a riječ je o telećim obrazima koji se doslovno raspadaju u ustima.
Napravite predah od užurbane svakodnevice, ostavite mobitel po strani i posvetite koji sat dragim ljudima, te hrani koja inspirira i potiče na razgovor.
Svoj stol rezervirajte pozivom na broj 099 470 0797, a dodatne informacije potražite na službenim Facebook i Instagram stranicama Kadene.
Vidimo se u Kadeni!