U novu godinu splitski restoran Kadena ulazi s novom dnevnom ponudom jela koja su bazirana isključivo na ribljim specijalitetima, što je ujedno i Kadenin forte u kuhinji.
Naglasak je na svježini i pristupačnosti pa se tako jela kreću od 7 do 35 eura.
Uživati možete u klasicima poput crnog rižota i podušenim lignjama, dok su specijalno za ovu priliku dostupne i opcije za dvoje i to škrovada sa molom ili kokotom, buzara od školjki s pljukancima, te brudet od ribe s domaćom purom.
Grijani zimski vrt, dobro društvo, vrhunska spiza i čaša vina u fuziji stvaraju najidealniju zimsku atmosferu.
Sve ove sjajne novitete prati i hvalevrijedna akcija promocije domaćih vinara, na radost vinoljubaca. U sklopu ovog koncepta, odabrana vina hrvatskih vinara snižena su za čak 50 %.
Svoj stol rezervirajte pozivom na broj 099 300 0303, a dodatne informacije potražite na službenim Facebook i Instagram stranicama Kadene.