Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVO COOL MJESTO U SPLITU Lena's Bar&Cuisine odličan je izbor za brunch
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NOVO COOL MJESTO U SPLITU Lena's Bar&Cuisine odličan je izbor za brunch

Nalazi se u Ulici Josipa Jovića 7

U Splitu je otvoreno novo cool mjesto za brunch koje ćete zavoljeti na prvu. Nedavno otvoren Lena's Bar&Cuisine nalazi se u Ulici Josipa Jovića 7, a ne znamo što će vam se više svidjeti - privlačan interijer ili bogata ponuda zdrave i ukusne hrane na meniju.

Kada uđete u sam prostor lokala, vašu pažnju će privući kombinacija modernog i industrijskog dizajna te dojmljiv prostor šanka, a ako ste željni danjeg svjetla, lokal ima natkrivenu baštu gdje možete uživati u prvoj jutarnjoj kavici.

Što se tiče hrane, na meniju se nalazi različita ponuda - od domaće granole, acai bowla, jaja na različite načine (benedikt, poširana jaja, omlet, kajgana), focaccia, bruskete... Odličan izbor za zdrav doručak je domaća granola s bademom, lješnjakom, sezamom, sjemenkama suncokreta, lanom i zobi, u kombinaciji s jogurtom i sušenim voćem. Tu je i acai bowl s bobičastim voćem, bananom, bademovim mlijekom, čipsom od kokosa i dodacima suhog voća i orašastih plodova.

Vrlo popularan izbor na meniju je benedikt jaje koje se poslužuje na english muffinu te bruskete, u kombinaciji s prirodnim cijeđenim sokom. Ako ste ljubitelj nečeg drukčijeg, morate probati shakshuku - tri jaja kuhana u umaku od rajčica sa sirom i svježim peršinom, a ako ste više 'klasični tip', tu je focaccia sa šunkom ili mortadelom.

Radno vrijeme lokala je od ponedjeljka do četvrtka od 7.00 do 23.00, u petak i subotu od 7.00 do 00.00, dok je nedjelja neradna. Brunch se poslužuje od 7.00 do 14.00 sati.

Vaša reakcija na temu