Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Posjetite Fantažiju o' ribe: Prvi od osam festivala posvećenih ribi u Sutivanu!

Posjetite Fantažiju o' ribe: Prvi od osam festivala posvećenih ribi u Sutivanu!

Održat će se na tri lokacije

U srijedu 23. lipnja, u Sutivanu započinje Fantažija o’ribe - četverodnevni festival o ribama, ribarima, ribarstvu. Zavolite lokalnu ribarsku tradiciju kroz filmove, poeziju, izložbe, predstave, baštinu, spizu & muziku!

Festival se organizira s ciljem promocije ribarstva i ribljih proizvoda, a trajat će četiri dana tijekom kojih će posjetitelji i otočani moć uživati u raznolikom programu. Očekuju vas tako kino projekcije filmova maritimne tematike, Pulišelićeva Svađa, s prikazom tradicijskog života ribara, izložba ribarske opreme, predstavljanje tradicijskih vještina (pletenje mreže), sjajna gastronomska ponuda te glazbeni nastupi. 

Festival će se održati na tri lokacije - u ljetnom kinu Sutivan, ispred crkve Sv.Ivana i na sutivanskoj rivi, s početkom u 21 sat. Više detalja o samom festivalu možete vidjeti na Facebook stranici TZO Sutivan: https://www.facebook.com/visitsutivan 

Ovaj događaj dio je projekta 'Fantažija o’ ribe - promocija ribarstva i ribljih proizvoda' kojeg provodit Turistička zajednica Općine Sutivan. Događaj je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Ukupna vrijednost projekta je 342.815,96 kuna, od čega Europska Unija sufinancira 85%, a Republika Hrvatska 15%. 

Vaša reakcija na temu