Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay POVLAČI SE IZ TRGOVINA Komadići stakla u ajvaru

POVLAČI SE IZ TRGOVINA Komadići stakla u ajvaru

Ne konzumirajte ga

Ministarstvo poljoprivrede obavještava potrošače o opozivu ajvara - postoji mogućnost da su u proizvodu komadići stakla.

Riječ je proizvodu SPAR PREMIUM AJVAR 330g, bar koda 9100000160412 svih LOT brojeva i svih datuma roka trajanja koje provodi subjekt u poslovanju s hranom SPAR HRVATSKA d.o.o., navodi Hrvatska agencija za poljoprivredu i hranu

- Proizvod nije u skladu s Uredbom (EZ) br. 178/2002 Europskog parlamenta i Vijeća o utvrđivanju općih načela i uvjeta zakona o hrani, osnivanju Europske agencije za sigurnost hrane te utvrđivanju postupaka u područjima sigurnosti hrane - stoji u priopćenju.

Proizvođač je Altera food d.o.o., Ul. industriska 2, Gevgelija, Republika Sjeverna Makedonija. Obavijest se odnosi isključivo na navedeni proizvod

Vaša reakcija na temu