Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RECEPT Punjena pileća prsa

RECEPT Punjena pileća prsa

Jednostavan, lagan i brz ručak

Recept za punjeno bijelo pileće meso koje se brzo priprema, donosi N1.

Sastojci:

– 1 pileća prsa

–  senf, krem sir

– domaći sir ili tvrdi kravlji sir

– suho meso ili slaninica

Pohanje:

– 2 jaja

– prezle

– brašno, sol

Priprema:

Bijelo meso idjeći na dva ili tri dijela. Svaki dio rasjeći po sredini.

Spremiti sastojke za punjenje.

Prvo namazati po pola žliččice senfa na jednu stranu mesa, a na drugu pola žličice krem sira.

Zatim staviti komad sira, može i kravlji, pa dodati sjeckano suho meso ili slaninicu.

Meso zatvoriti čačkalicom i malo posoliti.

Uvaljati ga prvo u brašno, zatim u jaja, pa u prezle.

Pržiti u vrelom ulju oko osam minuta sa svake strane.

Prženo meso odlagati na ubrus.

Poslužiti sa sezonskom salatom po izboru.

Vaša reakcija na temu