Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay RECEPT Tjestenina sa špinatom i gljivama

RECEPT Tjestenina sa špinatom i gljivama

Za kuhare početnike

Index donosi još jedan brzi i jednostavan recept namijenjen kuharima početnicima.

Sastojci

250 g tjestenine

300 g šampinjona

1 kocka zamrznutog špinata

4 češnja češnjaka

1 rižino vrhnje za kuhanje (ili obično)

Sol i papar

Korijandar

Priprema

Skuhati tjesteninu.

Odlediti špinat.

Narezati gljive.

Na laganoj vatri dinstati češnjak. Dodati gljive. Kad gljive povenu dodati špinat. Poklopiti da se špinat do kraja odmrzne. Dodati vrhnje za kuhanje. Začiniti solju i s friško mljevenim paprom i korijandarom.

Pomiješati sa skuhanom tjesteninom.

Vaša reakcija na temu