Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Restoran Coccolo prvi je na trogirskom području dobio Adriacertov certifikat SARS-CoV-2 tehničke sigurnosne mjere

Restoran Coccolo prvi je na trogirskom području dobio Adriacertov certifikat SARS-CoV-2 tehničke sigurnosne mjere

Sigurnost svojih gostiju stavljaju na prvo mjesto

Trogirski restoran Coccolo prvi je na tom području, a drugi na području Splitsko-dalmatinske županije dobio Adriacertov certifikat SARS-CoV-2 tehničke sigurnosne mjere.

Naime, vodeći auditori TÜV adria i Adriacert prof.dr.sc. Damir Ježek i mag.ing.spec. kontrole kvalitete Joško Bekavac s ostalim suradnicima Exquisite Quality platforme, u ime tvrtke Adriacert dodijelili su im ovaj certifikat koji je potvrda da restoran Coccolo funkcionira u skladu s najvišim standardima i smjernicama u skladu sa zakonskim mjerama zdravstvene zaštite i odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i pripadajućih pravilnika, odluka, uputa i preporuka Hrvatskoj zavoda za javno zdravstvo i drugih nadležnih tijela i institucija.

Restoran se čisti i dezinficira više puta tijekom dana, kako sala, tako i kuhinja. Poštuju se strogo preporuke Stožera civilne zaštite.

Trogirski restoran Coccolo inače je najpoznatiji po vrhunskim jelima s roštilja čiju gastro ekipu vodi Roko Puče, a sada je i prvi na tom području koji je dobio potvrdu i da sigurnost svojih gostiju stavlja na prvo mjesto.

Vaša reakcija na temu