Trogirski restoran Coccolo prvi je na tom području, a drugi na području Splitsko-dalmatinske županije dobio Adriacertov certifikat SARS-CoV-2 tehničke sigurnosne mjere.
Naime, vodeći auditori TÜV adria i Adriacert prof.dr.sc. Damir Ježek i mag.ing.spec. kontrole kvalitete Joško Bekavac s ostalim suradnicima Exquisite Quality platforme, u ime tvrtke Adriacert dodijelili su im ovaj certifikat koji je potvrda da restoran Coccolo funkcionira u skladu s najvišim standardima i smjernicama u skladu sa zakonskim mjerama zdravstvene zaštite i odredbama Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti i pripadajućih pravilnika, odluka, uputa i preporuka Hrvatskoj zavoda za javno zdravstvo i drugih nadležnih tijela i institucija.
Restoran se čisti i dezinficira više puta tijekom dana, kako sala, tako i kuhinja. Poštuju se strogo preporuke Stožera civilne zaštite.
Trogirski restoran Coccolo inače je najpoznatiji po vrhunskim jelima s roštilja čiju gastro ekipu vodi Roko Puče, a sada je i prvi na tom području koji je dobio potvrdu i da sigurnost svojih gostiju stavlja na prvo mjesto.