Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Photo by Markus Spiske on Unsplash Sajmovi okusa GASTexpo ponovo u Ljubljanu dovode bogat program
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Sajmovi okusa GASTexpo ponovo u Ljubljanu dovode bogat program

'Nastupa više od 400 izlagača iz cijele regije'

U Ljubljani će se od 31. siječnja do 3. veljače 2024. održati već 17. izdanje Sajmova okusa GASTexpo, koji predstavlja jedan od najznačajnijih regionalnih sajmova za HoReCa sektor

Sajam se održava na Gospodarskom razstavišču u Ljubljani, te na jednom mjestu objedinjuje više segmenata: gastronomiju, piće, kavu, slastičarstvo, pekarstvo, sladoled, pivo, vino i hotelsko-ugostiteljsku opremu. Ponovo će sajam biti i u hibridnoj verziji, koja će omogućiti novu dimenziju poslovnog umrežavanja i B2B poslovnih kontakata.

- Na sajmu nastupa više od 400 izlagača iz cijele regije, pa će tako posjetitelji ovdje moći pronaći kompletnu opremu za turističke i ugostiteljske objekte, najnovija tehnološka rješenje uz poseban naglasak na inovacijama u sektoru hotelijerstva, ugostiteljstva i gastronomije, što definira smjernice i diktira trendove u branši - naveli su organizatori.

Na sajmu će se održati i brojne praktične radionice s različitim temama: od škole pečenja pizze, kolača i pekarskih proizvoda pa sve do pripreme sladoleda, koktela, kave, piva, te uvijek popularnih radionica za bariste na temu latte arta.

Paralelno sa Sajmovima okusa održava se i Sajam turizma, kampinga i karavaninga Alpe Adria koji predstavlja turističku ponudu regije.

Više informacija o sajmu GASTexpo, programu i izlagačima dostupno je putem njihove web stranice gast.si.

Vaša reakcija na temu